Lang leve Social Media!

2013-12-01-12.49.38.jpg

Als je nog nooit gehoord hebt van de Halfcrazyrunners is dat niet zo gek, aangezien we nog niet zo lang bestaan. Lees daarom verder en leer ons beter kennen! 

Hoe kennen we elkaar?
Het meest unieke aan onze runningcrew is de diversiteit ervan. We wonen namelijk niet zoals leden van andere crews allemaal in dezelfde stad, of zitten allen bij dezelfde atletiekvereniging. Nee, wij zijn juist allemaal heel anders. We wonen verspreid door heel Nederland, hebben hele diverse beroepen en verschillen van leeftijd. Het enige wat voor ons belangrijk is: passie voor het hardlopen!

Dit weten we omdat we allemaal erg veel gebruik maken van Social Media  en dan vooral Instagram! Omdat we onze Facebook vrienden niet langer wilden kwellen met onze sportieve prestaties, hebben vele van ons gekozen om hun activiteiten op Instagram te delen. Ideaal, aangezien mensen daar op #’s zoeken  die ze zelf intypen. Zo kwamen we met elkaar in contact. Voor ons de perfecte manier om anderen en onszelf te blijven inspireren.

Nu we elkaar al een tijd intensief volgen op IG, hebben we ook een groepsapp waarbij we minimaal per dag een foto van ons avondeten of een selfie naar de anderen sturen. Dit resulteert in 100 gemiste berichtjes als je een keer wel serieus aan het werk bent en heel veel flauwe humor. We doen gezamenlijk challenges op Nike+ en houden elkaar op de hoogte van leuke runs.

IMG-20131203-WA0010
Het avondeten van Henk. Wat het is weten wij ook niet.

Afgelopen zondag, 1 december hebben we elkaar  voor het eerst in het echt gezien. Was dat raar, zal je je afvragen? Nee, helemaal niet. We hadden door al dat contact het idee dat we elkaar al jaren kenden. Iedereen was in het echt trouwens wel knapper als op de foto’s van Instagram! (Goed om te weten)  Na onze 10km run zijn we gaan lunchen. De serveerster zal wel gedacht hebben, hoe kunnen die mensen drie uur lang achter elkaar over hardlopen praten?! Nou, heel simpel het is onze passie, die we in onze directe omgeving niet altijd kunnen delen. Dus we zijn heel blij dat we elkaar hebben gevonden!

Waarom Halfcrazy?
Tijdens onze avonturen op Instagram kwamen we er min of meer achter dat de meeste van ons allemaal hetzelfde doel hadden, namelijk voor het eerste een halve marathon lopen. We hebben elkaars voorbereidingen hiervoor in de gaten gehouden en samen toegeleefd naar onze doelen! Nu hebben we er allemaal 1 of meerdere gelopen en is het weer tijd voor nieuwe doelen, maar halfcrazy blijven we altijd!

images

Naast dat we rennen, willen we tijdens het rennen ook plezier hebben. Natuurlijk genieten we van PR’s  en medailles, maar als je niet van het lopen zelf geniet, kan je net zo goed thuisblijven!

Hopelijk komen we je snel tegen bij een run of op instagram! Want samen rennen is nog steeds zoveel leuker dan alleen!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Carlijnott schreef:

  Wat leuk om te lezen dat jullie elkaar zo via instagram zijn tegengekomen! Ik volg jullie al een tijdje via instagram en dat is echt de perfect motivatie voor het hardlopen! En nu kom ik jullie blog tegen, deze blijf ik zeker volgen 🙂 Keep up the good work crazy runners !

  Like

  1. henkjanw schreef:

   Hoi Carlijnott!
   Wat leuk dat je ons gevonden hebt en uiteraard ook via instagram!
   We proberen natuurlijk zoveel mogelijk spannende verhalen te vertellen ;).. Misschien zien we je nog eens bij een wedstrijdje?

   Like

   1. Carlijnott schreef:

    Jaa dat zou leuk zijn! CPC staat sowieso gepland (bij jullie ook zie ik), wordt de eerste halve marathon. En verder moet ik nog even gaan speuren naar leuke wedstrijden haha!

    Like

   2. Samantha schreef:

    Jeeej ben je ook bij de CPC girl, leuk ik ook! 🙂 Gezellig

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s