2e kerstdag halve marathon Vught

image5

Kangaroeloop in Vught het klonk allemaal zeer belovend meer dan 3000 hardlopers die op 2e kerstdag naast al het eten en drinken ook wat sportiefs willen doen. 

Om maar bij het begin te beginnen mn iPod tripte vanmorgen en wou niet doen wat ik wilde waardoor ik veelste laat bij m’n vriendin aankwam zetten.  Wij vol gas op naar Vught, de tank gaf aan dat we het moesten redden qua benzine maar dan ook echt net, er was geen tijd om te stoppen onderweg( shit waarom had ik dat gisteren niet ff gedaan). 18 KM voordat we er waren begint er een heel irritant rood lampje te knipperen en dat gebeurd altijd als je net voorbij de benzinepomp rijdt natuurlijk. Daarna kom je er natuurlijk geen meer tegen:( normaal zie je ze overal , wat waren we blij dat we afrit Vught zagen staan en de snelweg konden verlaten. Tom Tom heel handig als je het juiste adres invoert maar anders echt nutteloos haha, daar stonden we dus geen benzine meer en op het verkeerde adres. Gelukkig is Pauline heel handig met die dingen dus om 12:50 hadden we een benzinepomp gevonden, gauw de tank vol en opzoek naar het juiste adres. Eindelijk aangekomen op plaats van bestemming en op tijd een wonder! We hadden ons al ingeschreven via internet, dus het enige wat we moesten doen was ons startnummer halen. Startnummer?! Nou er stond geen nummer op en je kreeg ook geen chip tijd moest je zelf maar bijhouden. Jammer als je met 3400 lopers bent dat je eigenlijk niet zoiets kan regelen als organisatie. Vlak voor de start kwamen we Mari van de Running Junkies in Den Bosch tegen, ff gekletst en foto gemaakt natuurlijk;). Volgende keer komen we ( Anouk en ik) in Den Bosch rennen Mari en dan doen we gezellig wat drankjes erna;).

image 1image2image3

Tijd om starten iedereen stond door elkaar, had gelukkig wel een plekje vooraan weten te bemachtigen dat is net wat fijner starten;). Na een minuut of 5 kijk ik op mijn horloge is hij teruggegaan in slaapstand gauw weer aangezet wat even duurde voordat hij weer back on track was. Had geen idee hoe hard ik liep waar je dan wel een beetje van baalt om eerlijk te zijn;).  Onderweg stonden er ook geen bordjes met het aantal km erop vermeldt, wel was duidelijk aangegeven voor welke afstand je welke afslag moest hebben. Het parkoers ging over bospaden, langs boerderijen, stukken over verharde en onverharde paden en een kilometer of 9 langs het kanaal. Het weer was echt perfect weinig wind geen regen! Uiteindelijk binnen gekomen op een tijd van 1:54:58 ik werd nog omgeroepen Marlous van de Halfcrazyrunners, waarop ik dacht hoe weten hun dat nou ?! Mijn vriendin die de 5 liep had dat natuurlijk geregeld,  dus jongens vanaf nu zijn we ook bekend in Vught;). Al met al was het een leuke dag nieuw PR gelopen wat mijn doel was en tip voor de organisatie volgend jaar toch een idee om met tijdsregistratie te gaan werken?? Wellicht dat er dan nog meer mensen mee komen doen want het parkoers was daarin tegen wel erg leuk!

image4image5

Zojuist een lekkere dikke pizza naar binnen gewerkt en nu time for wine!

image7

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Samantha schreef:

    Leuk verhaal Marlous, zo zie je maar dat een beetje pre-wedstrijd stress nog lang zo slecht niet is! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s