Rico Salvetti loop Moergestel

image_6

Nadat eerst Erik  zich had  ingeschreven, volgde Marlous, omdat die nog een weekend-treinkaartje op moest maken ( dus bij deze ). Na het in de groep te hebben gegooid volgde Roos-Maris ook ( voor haar was het ook niet zo heel ver ). Dus Moergestel werd op de hoogte gebracht, dat er 3 Halfcrazyrunners zouden komen en dat ze er in ieder geval rekening mee konden houden om het publiek,fans en volgers op afstand te houden. Marlous en Erik hadden ingeschreven voor de 10 km en Roos-Maris voor de 15 km. 

Eerst  Marlous oppikken op station Zaltbommel en dan snel naar Moergestel, want het was allemaal krap gepland. Na aangekomen te zijn in dat boerengat, schalde de muziek al uit de boxen ‘Busje komt zo’ Haha………de toon was gezet, we lagen al dubbel. Al snel hadden we Roos-Maris al gevonden en waren we compleet.

Even snel omkleden in onze goddelijke outfits(lees nieuwe shirts) en het was tijd om te starten…… vooral Roos en Marlous trokken veel bekijks met hun tight. Zoiets hadden ze nog niet eerder gezien in het land van de trekkers.  Erik ging er als een haas vandoor, de route was deels verhard en deels onverhard. Roos en Marlous liepen de eerste 6 km samen, spotte nog een mega foute outfit helaas zijn hier geen foto’s van gemaakt dus dat blijft jullie gelukkig bespaard. Maar in een topje en een shortje lopen als je 90 kilo weegt en 1.50 bent KAN ECHT NIET! daarna ging Roos er ook vandoor en de toon was gezet. Het was prachtig weer met af en toe een windje. Helaas was het parkoers opgemeten door een dronken boer op zaterdagavond en klopte er dus geen bal van, de 15 km was 14.5 km en de 10km was 9.6 km. Erik kwam binnen met een tijd van 41:20, Marlous kwam binnen met een tijd van 48:38 en Roos met een tijd van 1:09:38 helaas door de dronken boer geen PR voor Erik en Marlous maar wat zijn we trots op Roos die als 2e vrouw binnen kwam en wel een PR heeft gelopen ondanks de aftrek van 500 meter. Trots op jou Roos!

Als afsluiting moesten we natuurlijk naar het 2e huis van Nikki, ja inderdaad de MAC Donalds dus. Was een gezellige dag, op naar Vorden volgende week de 30km met Nikki en Marlous.

En vanaf vorige week zijn wij ook op Facebook te vinden!

Deze blog werd mede mogelijk gemaakt door Erik en Marlous.

-EINDE-

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anouk schreef:

  Ik wou dat ik erbij was geweest!!

  Like

 2. Samantha schreef:

  Hahahahah die dronken boer toch! Best jammer dat er geen foto is van de foute outfit hoor 😛 hahahahahahah
  Leuke blog weer! 😀 Toppers

  Like

 3. Carlijn schreef:

  Hahahaha welkom in Brabant :D.Klinkt als een goeie gezellige run!! Tot over 2 weken.. CPC 😀

  Like

 4. Britt en Corrie schreef:

  wat een mooie blog 🙂

  Gr van ons

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s