PLOG! Almere City Run

Ja! Beter heel laat dan helemaal nooit is hier een ‘verslag’ van de Almere City Run 2014! Bijna heel de crew was aanwezig dus dat betekende dat er veel foto’s zijn gemaakt de hele dag. Extra leuk om een keer een PLOG te maken in plaats van een 1000000 woorden blog. 😉

Het begon allemaal wel héél vroeg toen Erik zijn wekker om half 3 ’s nachts zette voor de volgende ochtend. Erik is koning in laat slapen en vroeg opstaan volgens mij. Die ochtend werden er nog wat gelletjes opgezocht voor wat extra energie tijdens de wedstrijd. Nikki stuurde deze selfie, ze was in dubio over haar outfit. Ze kon uitstekend doorgaan voor clown met haar oranje/paarse Flyknit’s! Een nee dus. 😛 Even later zaten de meesten al in de auto op weg naar Almere en ondertussen verorberde Nikki haar pre-race-meal.

That’s how we roll… 😉

OH NOOOOOO! Marlous kreeg onderweg een lekke band! Gelukkig was daar die lieve Erik die haar kwam ophalen. Niet meedoen is geen optie! Erik en Marlous weten gelukkig op tijd aan te komen en kunnen nog nét aan twee startbewijzen regelen omdat er andere mensen niet zijn komen opdagen. YES op naar de start, het is aardig druk! Kijk Sierd zenuwachtig zijn, hihi. 😛

Eerst gaat Anouk van start op de 7 kilometer. Put your hands up in the air, put your hands up! Anouk gaat lekkerrrr. En zo’n gave outfit levert een super leuke foto op van een van de fotograven langs de kant (linksonder). Toppie gedaan Anoukie!

Als tweede mag Sierd op de 14 kilometer van start. Helemaal vooraan, je verwacht ook niets anders van onze blanke Keniaan. Sierd vliegt over het parcours en ook hij wordt met een paar mooie kiekjes op de gevoelige plaat vastgelegd. Later meer over Sierd…. (het zal eens niet 😉 )

Joe! Ook Marlous en Erik rennen de 14 kilometer. In het startvak maakt Erik nog even een selfie. Beide lijken te denken “Goh die Marlous/Erik ben ik nu al zat, en ik moet nog de hele middag!” Haha! Grapje 😉 Ook deze twee crazies hebben het super gedaan, Marlous heeft zelfs haar snelste tijden op de 10k en 14k gelopen!!

Last but not least…. Onze Ultra MacDo-lover Chick Nikki klokte weer 21 kilometer op de teller. Blij hoofd bij de start, zo’n sterke focus later in de race. En zie die eindsprint! Het niet aantrekken van het clowns-pakje heeft voor een PR gezorgd! Toppie!

Ohja, meer over Sierd hè. Zoals je kunt zien had meneertje weer een podiumplek bemachtigd! Het moment waarop iedereen besloot zo’n 100 foto’s van hem te schieten en in de app te sturen. Ehm. 😉 Wel schattig hoor, zo verlegen op de eerste foto. En ja! Die gast op nummer 1 is héél lang. Nog even lachen voor de camera’s…. CHEESE. 😀 Trots op nummer 3!

Next stop! Een pizza-tent! What else, pizza is always a good idea! Jullie begrijpen vast wel dat hardlopen je hongerig maakt. Gezellig met wat Running Junkies na kletsen en bijkomen. Het heeft weer gesmaakt!

Na afloop liep opeens DORA THE EXPLORER door het centrum van Almere. Daar moest uiteraard een foto mee gemaakt worden. Allemaal trots met medaille. Oh, ik weet niet wie de foto rechtsboven heeft ge-appt maar ik vond het wel komisch. 😛 Later brengt Erik Marlous thuis na een korte inspectie aan de auto (die werd later opgehaald). En Anouk geniet van een lekker wijntje in de zon op haar fresh nieuw aangelegde terras. Heerlijk!

Adios!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sierd schreef:

    Toffe plog

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s