Zomerklassieker van Brabant in foto's

Hee luitjes! Jawel, weer een Plog! Volgens mij bevallen photo-logjes wel goed en we vonden het leuk om er weer een te maken dus ook Roosendaal is verslag gedaan in de vorm van een Plog! Afgelopen zondag 22 juni was bijna de hele crew samen (exclusief HJ helaas) in de hometown van Sierd en Roos om de halve marathon of 10 kilometer in het gezellige dorpje (?) te gaan lopen. πŸ™‚ Lees snel verder voor extreem veel foto’s van onze dag!

De Weer-app… Marleen maakte zich al zorgen om de temperaturen maar volgens mij was ze niet de enige. Roosendaal lijkt ver weg maar met een directe intercity is het prima te doen! Ondertussen lakt Anouk nog haar nagels in chique zwart en smelt Sierd weg in zijn tuin. Hellup! Gewoon 30 graden!

Tijd voor voedsel! Grappig om te zien hoe ieder zijn eigen ritueel heeft. Nikki neemt weer Griekse yoghurt met fruit, Anouk havermout met noten en Sierd en Marleen gaan voor de ontbijtkoek. Kun je raden welke foto bij wie hoort? Marleen eet meer dan Sierd, haha! πŸ˜›

Roos is nog even gaan shoppen voor een singlet want ze heeft geen bijpassende bij haar knalroze shortje. Wordt het blauw of zwart? Uiteindelijk is ze voor blauw gegaan, staat goed! Nikki heeft ook kleding- euh Nike-crisis. Welke schoenen zal ze aan doen? Vorige week liep ze een PR op de halve in Almere op de Flyknit’s dus die gaan weer mee. πŸ˜‰ Ondertussen zit Marleen al in de trein met haar nieuwe Flyknit Air Max aan haar voeten.

Huh? Marlous neem je nou een krik mee met de trein? Herinneren jullie Marlous d’r auto-avonturen nog van vorige week? De krik is van Erik en die moest weer mee terug. πŸ˜› Ondertussen is Erik begonnen aan zijn krachtvoer pannenkoeken. Eten is een veel besproken onderwerp in onze groep, met name Frozz. Je bent de ijsjes vast wel eens tegengekomen op Instagram. Anouk heeft voor Nikki een lekker Frozz ijsje meegenomen want Nikki had voor Anouk nieuwe Free Flyknit’s besteld vanuit Amerika (ook voor haarzelf). Super cool, shinen met exclusieve schoentjes uit de VS. πŸ˜€

Marleen leest iets heel hoogstaand, haha. Leuk gratis tijdschriftjes gaan er altijd wel in. πŸ˜‰ En Never Not Hungry, voedsel! Marleen heeft een heel overlevingspakket mee in de trein en Anouk knabbelt nog op iets lekkers terwijl we in Roosendaal allemaal nog gaan lunchen. Sierd luncht gewoon thuis want hij durft niet iets anders te eten dan zijn bammetjes met jam.

HΓ©! Station Rotterdam! Erik is zo’n schat om Marlous helemaal in Rotterdam op te halen. Ondertussen komt Marleen al aan in Roosendaal waar Roos haar oppikt op het station. En even een fotootje snappen van de toren.

Ha, Anouk stuurt dezelfde foto, dat betekent dat zij en NikkiΒ er ook zijn! Ja! We zien ze al aan komen lopen. Nikki droomde laatst over Arie (wanneer niet?) en dat Roos eindelijk met hem op de foto ging. Wat er verder gebeurde in de droom weet ik niet, maar wel grappig is dat Roos Γ‘llang een foto met Arie heeft. πŸ˜‰ Even later zijn we het centrum in gedoken om ergens een broodje te scoren.

Wandelen, ijsjes, menukaarten bekijken…. Allemaal part of the game. πŸ™‚ Ondertussen krijgen we een foto in de app; he? Nikki’s schoenen van Erik. Heuj! Marlous en Erik zijn er dus ook al!

In het centrum is het al aardig druk aan het worden, de kidsrun en de 4 mijl starten al bijna. Haha, Marleen maakt nog een grap dat ze hier gaat starten. Uiteindelijk stond ze wel ter hoogte van dit bordje maar voor dat tempo was het te warm. πŸ˜‰ Roos zorgt goed voor ons met roze koeken, chocolade en fruitwater. En Sierd is ook gearriveerd! Gekkies. πŸ˜‰

Sierd wordt een beetje voor aap gezet. Waarom? Geen idee haha! Anouk is poezenfluisteraar en wisselt wat woorden met de kat en Roos vertelt een verhaal.

Klaar maken…. De zenuwen lopen bij sommigen al aardig op!

Klaar om te gaan! Nog even wat foto’s schieten voordat we naar de start lopen. Marlous heeft er zin in! En wij allemaal, ik zie alleen maar blije gezichten. πŸ˜€

De startlocatie was super druk, de halve marathon en 10 kilometer startte tegelijk. Wel was de sfeer erg gezellig! Kan ook niet anders in Brabant he. πŸ˜‰ De dames doken nog even een kroeg in om te plassen en om daarna snel het startvak in te gaan want deze was al aan het vollopen. Iedereen succes gewenst en daar gingen we!

Na Stefan (van Roos) kwam van de crazies Marleen als eerste binnen op de 10 kilometer. Aan haar gezicht te zien had ze het heel zwaar. En dat klopt want Marleen liep 50 minuten en was daar niet heel tevreden mee. Niet eens net onder de 50!

Vervolgens kwam Anouk binnen, volledige focus in de laatste paar meters. Anouk had het ook erg warm maar ze heeft zonder pijn gelopen. Yes!

Als derde crazy (en derde Nederlander!!) kwam Sierd over de finish na zijn halve marathon. Hij was ook een beetje teleurgesteld omdat hij 10 seconden boven zijn PR liep… Wel jammer! Maar volgende keer gaat die er dus sowieso onder. πŸ˜‰ Kleine Raf heeft in de middag de kidsrun gelopen, en zie de gelijkenis aan hun armbeweging. Zo vader, zo zoon! πŸ˜›

De zon schijnt altijd waneer Erik loopt. Zie hier, lachend en soepeltjes de finish over! Handjes in de lucht! Topper!

Roos heeft wel de beste foto’s van de race van ons allemaal. Haar schoonvader kiekte haar terwijl ze op de laatste paar honderd meter ging wandelen en niet meer kon. De emotie is er vanaf te lezen. Toen de finish in zicht was ging ze gelukkig weer rennen! En die tong uitsteken zegt ook wel hoe ze zich voelde haha. πŸ˜› Niet haar Β gehoopte PR gelopen maar wel een prachtige tijd onder de 1:50, super knap!

Nikki had dezelfde outfit als vorige week in Almere aan. Haar ‘PR-outfit’. En ja hoor! Nikki blijft maar gaan, 1:54 en alleen maar blijven lachen. Yeah! Maar waar was Marlous? Die zou haar hazen?

Ah! Daar is Marlous! Een fractie later kwam ze de bocht om zetten richting de finish. Pfoe wat keek zij boos. πŸ˜› Maar wat hoorde ze daar, joeee wij stonden daar te roepen! Toen kwam er een lach tevoorschijn! Prachtig πŸ˜€ Marlous heeft gebaald tijdens het lopen omdat het niet ging zoals ze wilde, maar uitstappen na 19 kilometer heeft ze niet gedaan. Doorzetter! Gewoon weer een halve marathon uitgelopen!

When you don’t run, you cheer! And so we did! Hier zie je de duim omhoog van Anouk. Daar rent Mascha voorbij. Super snel ging ze. Mama had gewonnen zeiden haar kindjes. Uiteraard! πŸ˜€ Nog een fotootje van Stefan, ook al was hij als eerste en kon niemand van ons hem aanmoedigen. Roos zei dat hij niet zoveel getraind had, maar hij liep wel mooi een dik PR! Iedereen is binnen!!!

Het start/finish gebied is nu een stuk rustiger dan vanmiddag. Nikki showt haar tijd. OkΓ©, de foto was om de afstand te laten zien, sommigen hadden een langere afstand gelopen. Nikki is goed in afsnijden haha. Even later wacht Marleen op de trein naar huis. Klein patatje mee onderweg om de honger te stillen en een interessant artikel over looptechniek in de Runnersworld.

Anouk moet nog even tanken en daarna party in de Mac! Serieus, ik had niet anders verwacht! Ik krijg nu weer honger om deze foto’s te moeten aanschouwen nu ik dit schrijf. Ook Erik en Marlous gaan langs de Mac. Marlous trakteert en Erik gooit daarom zijn friet door zijn auto heen. πŸ˜‰

Iedereen is doodop van deze gezellige dag. Nikki en Anouk zijn weer terug in Almere aangekomen. Marlous was op dat moment nog eventjes onderweg naar huis. Ze stuurt dit leuke plaatje. Jup, I like these humans. πŸ™‚ De linker foto onderaan is de run van Roos. Heel mooi vlak tempo en een zwaar dieptepunt aan het einde, grappig om terug te zien. En hier hangt de lelijke (sorry) medaille tussen alle andere medailles van Marleen.

Wat een super toffe dag! Untill next time! πŸ˜€

Einde.

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nikki schreef:

  Super tof gedaan Marleen! Kijk al uit naar de volgende meeting πŸ˜€

  Like

  1. Corrie schreef:

   Allemaal heel leuk wat jullie doen foto,s lopen, verhaaltjes schrijven, mooi!!!!
   MAAAAAAAAR plies GEEN friet in de auto gooien Erik zonde van het GELD.
   gr Corrie

   Like

 2. sierd schreef:

  super gedaan weer Marleen, wat een coole plog van een topdag

  sierd

  ps was maar 4sec boven mijn pr uiteindelijk

  Like

 3. erik schreef:

  Kijk ook uit naar de volgende meeting. Als we dan maar niet met friet gaan gooien whahahah πŸ™‚

  Like

 4. Marlous schreef:

  Leuk gedaan Marleen

  Like

  1. Marlous schreef:

   Tot de 5e dan gaan we lekker bbqen whoehoee

   Like

 5. Anna schreef:

  Ziet er uit als een erg geslaagde en gezellige dag!

  Like

 6. Carlijn schreef:

  Hee Marleen creabea!! SUPER leuk gedaan, is echt heel leuk om te lezen/zien zo.

  Jullie hebben een top dag gehad zo te zien!

  Like

 7. Inge schreef:

  Super leuk gedaan zo’n Plog!

  Knappe prestaties neergezet op zo’n warme dag, jullie doen het toch maar weer.
  Volgens mij was het een zeer geslaagde dag πŸ™‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s