Wat je nog niet op de blog hebt gezien!

Sommige evenementen hebben de blog niet gehaald maar dat betekent niet dat ze niet de vermelding waard zijn! Bij deze nog een snelle recap van wedstrijden waar we aan mee hebben gedaan. Uiteraard met foto’s. πŸ˜‰

Op 4 oktober liepen Sierd en Nikki de Kunstmarathon van Zeeland. Een super zware marathon over het strand en door de duinen. Roos en Stefan waren langs gegaan om te kijken! Sierd liep zijn beoogde sub 3:00 en Nikki scoorde haar eigen parcours record!

De volgende dag op 5 oktober liepen Marlous, Erik, Marleen en (jawel) Nikki de Hoge Veluwe Trail in Hoenderloo. Een afstand van ongeveer 15 kilometer met een aantal hoogtemeters en pittige ondergrond werd overbrugd in maar liefst 1:45 uur. Wat een super leuke trail!

Diezelfde dag liep Roos in Breda de Singelloop halve marathon. Het ging super goed want ze crushte weer haar PR!

Op 12 oktober was de Sloterplasloop in Amsterdam, onderdeel van het Rondje Mokum Circuit. Marleen liep deze omdat het een super fijn rondje is om te lopen. Tevens best wel snel want haar nieuwe PR werd er neergezet!

Ook op 12 oktober was de allereerste editie van de AJAX Foundation Run! Anouk was samen met Axel van de partij waar ze finishten in de Arena! Super cool! Volgend jaar weer?

19 oktober. Terwijl een groot deel van de Crazies in Amsterdam aan het lopen was (daarvan staat een aparte blog online) bevond Sierd zich in Rucphen voor een 10 kilometer wedstrijd. Het loopvirus zat er goed in die dag want Sierd wist de 3e plek te bemachtigen!

Op 25 oktober organiseerde Run2Day weer de jaarlijkse Halloweenrun door de straten van Amsterdam Β (of een andere stad). Marleen had met Natasja en Mireille afgesproken om te gaan. Het was weer superrrr eng….! πŸ˜›

26 oktober was in het Zuiden de halve marathon van Etten-Leur. Sierd scherpte zijn PR aan en behaalde daarmee de krant! Mascha en Roos liepen heerlijk de 10 kilometer.

Diezelfde dag liep Marleen in Amsterdam de Middenmeerloop, ook onderdeel van het Rondje Mokum Circuit. Vrij saai parcours maar het was voor een goed doel (de eindherinnering na het circuit!).

En vandaag 9 november was de laatste loop van Rondje Mokum, de Olympisch Stadionloop! Een van de populairdere runs van het circuit, we kwamen dan ook heel veel bekenden tegen. Op de foto staan Natasja en Joanna! Top dagje weer!

En hierna?! Volgende week 16 november de Zevenheuvelloop natuurlijk!! We hebben er allemaal super veel zin in want we zijn zowaar COMPLEET. Daar moet wel weer een blogje uitrollen natuurlijk. πŸ˜€

Adios!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sierd schreef:

  Tof gedaan Marleen, mooi overzicht van een super periode

  Sierd

  Like

 2. Inge schreef:

  Super leuk overzichtje!
  En allemaal prachtige tijden gelopen zeg .
  Alvast heel veel succes voor zondag crazies, ik ga jullie zeker volgen vanuit Aussie!

  Liefs, Inge

  LiνΈŠ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s