Runner’s World Runfluencers Event

foto1

Waarschijnlijk heb je dit woord de afgelopen dagen wel een paar keer voorbij zien komen. Een nieuw woord, nieuw begrip in ‘Runnersworld’ 😉 Wij vinden het nu al een geweldig woord en een eer als/dat we hier aan voldoen!

Toen wij via onze site een uitnodiging ontvingen van niemand minder dan Tim Baks van Runner’s World (!!!!) waren alle crazies in rep en roer 🙂 Een uitnodiging van Runner’s World?! Run Write Repeat Night?! Wij?! Echt?! De groepsapp ontplofte 🙂 Maar het was echt serieus, officiële uitnodigingen vielen op de mat, 2 van ons mochten komen op het eerste Runfluencers event.

foto2

Woensdag 3 december was het zover, Sierd en Anouk togen naar Maggazino in Amsterdam. Nouja, Sierd moest er een behoorlijke afstand voor afleggen en Anouk kwam vanaf haar werk op Sloterdijk haha! Ondanks dat was Sierd toch al eerder binnen als Anouk, die bang was dat ze te vroeg zou zijn… (dit in tegensteling tot Kirsten (girlontherun) die juist dacht dat ze te laat was…).

Run Write Repeat Night, een meeting voor bloggers/hardlopers, Runfluencers dus. Mensen met dezelfde passie, die deze delen door te bloggen en het posten van foto’s en berichten op de diverse social media. In de hoop anderen te inspireren en motiveren en ook weer geïnspireerd en gemotiveerd te worden.

Als nummer 1 hardloopmagazine in de wereld besloot Runner’s World iets te gaan doen met een groot aantal van die enthousiaste hardlopende bloggers. Een samenwerking om onze ervaring nog beter te kunnen delen, te kunnen inspireren, volgers op de hoogte te houden van nieuwe kleding, schoenen, gadgets.

Hardlopen doe je op een goede bodem, maar ook ideeën uitwisselen gaat daarop beter, dus begon de avond met een aantal heerlijke gerechten uit het Runner’s World kookboek. Uiteraard gemaakt door 2 bekende bloggers, Chef met Lef en Healthyfans.

foto3foto4foto5

Hierna volgde een presentatie van Runner’s World over het idee achter runfluencers, een presentatie over het belang van een goede sportbeha door het merk Anita, welke ook getest mocht worden. De mannen werden ook niet vergeten, zij mochten schoenen testen van Brooks running.

foto6foto7foto8

Het testen doe je uiteraard tijdens een run! Dus moest de kou getrotseerd worden. Na het zoeken van de gps verbindingen vertrokken we onder leiding van Imo langs het scheepvaartmuseum, richting Oosterdok. De run werd onderbroken door een aantal squats, het opspringen van een trap en rugwaartse push ups (heet dat zo?), toen iedereen dacht dat we fijn verder mochten rennen stopten we bij de beruchte trappen van Nemo. 3 keer de trappen op en af…waarom hebben wij van die korte pootjes?! 😛

foto9 (1) foto10 foto11 foto12

Maar de trappen werden getrotseerd, verstuikte enkels genegeerd en we renden weer richting Maggazino, waar we 4km klokten. Ramiro Ameneiro stond al klaar met de camera voor een groepsfoto waarna we mochten gaan genieten van verschillende creaties van de Yoghurtbarn.

foto13

Onder het genot van deze toetjes werd er nog even nagepraat en kwam er einde aan een zeer geslaagde avond. Runner’s World bedankt, we zijn zeer benieuwd wat deze samenwerking gaat brengen!!

foto14

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s