Beter laat dan nooit; Hardloopblog van het jaar verkiezing

image

Foto: Harm Dommisse

Runner’s World Nederland had onze blog samen met heel vele andere (hardloop) blogs genomineerd voor hardloopblog van het jaar. Wij waren uitgenodigd voor het finale feestje.  Voor een feestje moet je een goede bodem gelegd hebben dus Roos, Anouk, Marleen en Nikki spraken af bij Julia’s op Amsterdam Centraal.

image

Aangekomen bij het kantoor van Runner’s World Nederland werden we bij binnenkomst welkom geheten met een fruitig drankje en mochten we poseren voor de foto. Er waren al veel bekende gezichten van Instagram aanwezig. Toch wel gek om elkaar dan in ‘real life’ te zien maar wel leuk!

image

Foto: Jasmine Janissen

De avond werd geopend door Olivier Heimel en Imo Muller. Zij gaven het stokje snel over aan Vivianne Bendermacher die ons vertelde wat er ons te wachten stond.

image

Garmin presenteerde een aantal horloges. Voor elke niveau een horloge. De een met nog meer foefjes dan de ander. Hoewel Nikki haar Nike Sportwatch eeuwige trouw heeft beloofd besloot ze de Garmin Forerunner 225 mee te nemen om testen. Anouk en Marleen kozen er ook voor om het horloge te testen. Dat beloofd een review. 😉

image

Skechers presenteerde daarna hardloopschoenen. Wij wisten helemaal niet dat Skechers hardloopschoenen had. De grote verrassing was dat we niet zonder een paar Skechers de deur uit zouden gaan. Tof!

image

Foto: Jasmine Janissen

We mochten kiezen 2 modellen. En na lang dubben (vooral bij Roos) kozen we uiteindelijk allemaal voor hetzelfde model en kleur. Na een hapje en een drankje plofte we weer op de stoelen. Anton-Jan Thijssen las een mega lange lange maar LEUKE blogpost voor. We hadden al gezien dat ze achter ons zat maar ze mocht toen eindelijk naar voren. Net terug uit China van het WK en nu was Susan Kuijken ineens heel dichtbij.

image

Daarna was het tijd om de schoenen en horloges te testen.

image

Susan Kuijken verzorgde een kleine warming up. Ze vertelde dat zij voor een training maar liefst bijna 45 minuten bezig is met alleen opwarmen. Dan zijn wij soms al weer terug van een rondje haha.

image

Foto: Ramiro Ameneiro

image

Na een klein rondje hardlopen was het tijd voor de ontknoping van de avond. Francien van GL2R ging er met de titel hardloopblog van het jaar vandoor. Gefeliciteerd! (Al zijn wij van mening dat er wel wat meer hardloopblogs mogen verschijnen ;-))

image

Voordat we het pand verlieten met een loodzware goodiebag wilde we natuurlijk nog even op de foto met Susan Kuijken!

Foto 07-09-15 22 46 15

We willen Runner’s World Nederland bedanken voor de nominatie en de goed verzorgde avond. Garmin  bedankt dat we een horloge mogen testen en Skechers bedankt voor de schoenen! Susan Kuijken bedankt voor je enthousiasme en warming up tips. En iedereen bedankt die op ons gestemd heeft natuurlijk!

image

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. sierdje schreef:

    Super leuk meiden, jammer dat ik er niet bij kon zijn

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s