30 van Amsterdam Noord

Foto 09-09-15 20 56 42

Yes! Afgelopen zondag was de 30 van Amsterdam Noord waar een groot deel van de crew samenkwam om 30 kilometer te rennen in het kader van #marathontraining. Eerst hadden Marlous, Erik en Marleen het plan om de Wisenttrail in Apeldoorn te doen, een deel trail en een deel “warmlopen” vooraf op asfalt om zodoende minimaal 30 kilometer af te tikken. Michel zou daar ook zijn met een runningbuddy maar uiteindelijk besloten zij toch om veilig voor een grote ronde asfalt te kiezen. Samen met John en Nikki! Bere gezellig! Lees snel verder voor enkele foto’s die onderweg gemaakt zijn, aangevuld met wat commentaar….. 😉

Foto 09-09-15 21 06 15

Iedereen is er klaar voor, de nodige toiletbezoekjes zijn geweest, dus tijd voor een foto! Erik had de vlag meegenomen dus uiteraard moesten we daarvoor even poseren. Daarnaast moesten John en Erik nog even stoer doen voor de vrouwen.

Foto 09-09-15 21 07 03

Lachend gingen we van start en Marleen had voldoende gelletjes mee voor onderweg. Ze zou samen met Natasja gaan lopen (haar eerste 30!) dus goed voorbereid voor een 3:00+ uur loopje.

Foto 09-09-15 21 07 44

Halverwege werd er nog steeds lekker gek gedaan. Ze gingen lekker en John kan gewoon meerdere dingen tegelijk tijdens het rennen.  😉

Foto 09-09-15 21 08 52

Hier lijkt John weer een bekende te spotten, hij kent ook iedereen hè! Het 20 kilometerpunt werd net iets onder de 2 uur gelopen. Lekker bezig Nikki! Die snelheden zijn we niet van jou gewend als ultraloopster. 😛

Foto 09-09-15 21 09 50

John komt als eerste binnen van de crew en Nikki zwaait onderweg naar Erik en Marlous die een paar honderd meter voor haar lopen. Marleen en Natasja begonnen het gat steeds meer dicht te lopen in de laatste kilometers. Een aantal hadden niet verwacht dat we zo goed zouden lopen, het ging super! Respect voor Natasja! We kwamen uiteindelijk maar 5 minuten later binnen dan de rest.

Foto 09-09-15 21 10 51

De atletiekbaan ligt zo lekker na de finish.  🙂

Foto 09-09-15 21 11 51

Geen foto’s meer van Nikki. Oké alleen nog een selfie met John. Marleen en Natasja checkten na de finish meteen de statistieken. Helemaal tevreden met de tijd en hoe het voelde. Dat smaakt naar meer!

Voor allen van ons was dit de laatste écht lange duurloop voor onze marathons. Marleen trapt af op 20 september in Den Haag, een week later in Berlijn lopen Erik, Nikki en Marlous en nog een week later loopt John (en Sierd en Arend) in Zeeland bij de Kustmarathon.

Dat wordt veel leesvoer de komende tijd. 😉

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Dimitriomph schreef:

    tof lekker rondje van 30 zeg, goooooddd job!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s