Vredesloop Den Haag 2015

IMG_2590

Op zondag ochtend was het zo ver de Vredesloop. Een deel van onze crew reisde af naar het mooie Oh Oh Den Haag mooie stad achter de duinen. Na de nodige ‘Ik ben onderweg selfies’ spraken we met een aantal Crazies af bij Starbucks op Den Haag Centraal. 

Vanaf Den Haag centraal moesten we nog een kleine 15 minuten met de Tram richting de start. Eenmaal daar aangekomen gingen wij (Sierd, Roos, Marleen en Amber) opzoek naar Anouk en Nikki. Iets lastiger dan gedacht….  Na wat aanwijzingen via de groepsapp zagen we elkaar gelukkig nog net voor de start van de 5 KM. Voor Anouk en Axel stond er een mooie 5 Km op het programma met als planning de dag daarna de Dam tot Damloop te lopen. Voor onze topper Marleen was het de benen los gooien, want zij liep de dag erna de Marathon van Den Haag.

IMG_2577    IMG_2597

Toen de 5 km van start ging zijn Roos, Nikki en Amber richting de finish gelopen. Zodat we onze Crazys binnen konden schreeuwen. Sierd ging ondertussen warm lopen om optimaal te kunnen starten bij de 10 km. Binnen 31 min en 22 seconden kwamen Marleen, Anouk en Axel over de finish.

IMG_2580

De helft van onze groep was binnen. Het was onze beurt, start van de 10 km begon om 14:00 uur. Doordat onze andere crazys al hadden gelopen moesten wij nog even onze mindset omzetten naar ‘wedstrijd lopen’ Voor Roos was het extra spannend, zij liep voor het eerst na haar zwangerschap weer een 10 km wedstrijd. Onze Sierd kwam als eerst over de finish met een prachtige tijd van 34 min en 36 sec. Daarop volgde Amber met 51 min en 10 sec en daarna kwamen Roos en Nikki met een mooie tijd precies onder het uur binnen (59 min)

IMG_2582  IMG_2584  IMG_2583

Na de wedstrijd werden de nodige foto’s nog gemaakt voor op Facebook en Instagram. Bedankt voor al jullie leuke reacties! Het was een erg leuke maar drukke loopwedstrijd. Wij vonden het in ieder geval onwijs gezellig en kwamen veel bekende tegen!

Aankomend weekend lopen onze toppers Marlous, Erik en Nikki in Berlijn de Marathon. Volgende week hun blog online! Ook zijn wij aanwezig bij de Mudmasters in Biddinghuizen. Wie zien wij daar allemaal?

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. John schreef:

    Leuke dag, mooie prestaties en de crazies goed vertegenwoordigd in oh, oh Den Haag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s