Recap! Wat er niet op de blog is verschenen

Foto 02-11-15 11 39 38

Onze crew is sinds een tijdje uitgegroeid tot maar liefst 13 crazies. Dat betekent dat we met zijn allen aan mega veel wedstrijden en loopjes meedoen. Niet alles kan de blog halen omdat we ook nog een leven hebben naast het hardlopen. Ja echt. 😉 Zou je misschien niet denken met een aantal gekken in ons midden, maar toch. Helaas verdwijnt er dan wel eens een leuke wedstrijd naar de achtergrond terwijl deze wel een eervolle vermelding verdient op de blog. Bij deze dus alles van oktober wat de blog niet gehaald heeft!

11 oktober – Eindhoven Halve Marathon

Foto 02-11-15 11 41 14

Amper een week na de Kustmarathon staat onze Hardlopendeboer John alweer aan de start van een halve marathon. Over gekken gesproken. 😉 Hij is deze keer pacer voor de lopers die 1:55 willen halen en voor hem betekent dat lekker rustig lopen. John kennende betekent dat ook heel veel gezelligheid want volgens mij kent hij bijna iedereen, haha! Erik sloot bij John aan om zijn Berlijn-benen van twee weken daarvoor ook weer heerlijk los te lopen. Volgens mij was het genieten daar! Marlous stond aan de kant te cheeren voor hun en andere loopmaatjes, met name vriendin Marjo die de hele marathon in een mooie tijd gelopen heeft. Eindhoven, tot volgend jaar?!

25 oktober – VIB Trimloop, halve marathon

Foto 02-11-15 11 43 15

John blijft lekker bezig deze maand en besluit om weer eens aan een trimloop mee te doen bij hem in de buurt. Hoewel het volgens hem geen wedstrijd was en daarom geen blog waard vind ik deze zeker thuishoren in het rijtje omdat John met 1:38 een toptijd heeft gelopen. Zijn eigen doelstelling van 1:45 dik overtroffen. Dat gaat lekker! En doorrr naar de Berenloop marathon in Terschelling binnenkort.

25 oktober – Wolfskamerloop, 10 kilometer

Foto 02-11-15 11 44 09

Niet alleen loopt Erik graag, een feestje zegt hij ook geen nee tegen. En wat is er nu beter dan de volgende dag de alcohol eruit te zweten bij een 10 kilometer wedstrijd? Dat dacht ik ook. Erik liep gezellig met een vriendin van hem die komend voorjaar de Utrecht Marathon gaat lopen. Met Instagram-onderschrift “First steps to Utrecht” dachten wij even dat hijzelf de marathon gaat lopen, maar niets is minder waar… Grote dingen staan voor Erik gepland! Stay tuned. 😉

25 oktober – Devil’s Trail Nijmegen, Ultra Trailmarathon

Foto 02-11-15 11 42 09

Met Michel bij de crew is Nikki niet meer onze enige Ultra Crazy, Michel kan er ook wat van. Een marathon is voor hem niet gek genoeg, hij doet ze het liefst op de trails. Zo stond hij samen met zijn maatje Glenn in Het Rijk van Nijmegen aan de start voor een trail van maar liefst 44 kilometer en ongeveer 900 hoogtemeters. Volgens mij een prachtige loop maar het was wel afzien.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. John schreef:

    Leuke recap van de afgelopen maand. Deze maand zal er vast weer genoeg te melden zijn👍

    Like

  2. Mari Durieux schreef:

    13 stuks alweer, jullie kunnen gewoon een voetbalteam met reserves inzetten!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s