Fit, shoot, test and become a DJ

Namens de Halfcrazyrunnerscrew was ik gisteravond op uitnodiging aanwezig bij Runner’s World in Amsterdam.
Een mooi moment als je bedenkt dat zij een dag eerder een hele mooie prijs in ontvangst hebben mogen nemen, tijdschrift van jaar!RW_TCS_0367

Het feestje ter ere van de Mercur Magazine van het jaar was dus al gevierd en nu stonden daar een 15-tal genodigden op de stoep.
Na een hartelijk ontvangst werd ik naar de visagie begeleid 🙂 waar tevens de dames van Nike klaarstaan met een nieuwe serie heren en dames loopkleding en schoenen.

Fit dus, een lange tight en shirt met lange mouwen. Degene die mij kennen weten dat ik (bijna) altijd in Nike kleding sport, dus dit is mij op het lijf geschreven.

Ik krijg wat smeersel op mijn gelaat waarna we weer boven verwacht worden voor de officiële opening van de avond en te horen krijgen wat ons allemaal te wachten staat. Spannend!

Natuurlijk wordt er nog even stilgestaan bij de behaalde prijs. De groepen worden bekendgemaakt en de activiteiten die gepland staan.

Maar eerst een korte presentatie door TomTom met aandacht voor hun nieuwste product dat de aanwezigen interesseert, de TomTom Spark!
Shoot
IMG_2174Na het sporthorloge in ontvangst genomen te hebben mag groep 1, waar ik deel van uit maak weer naar IMG_2176beneden, de fotostudio in. Nike kleding aan, en poseren. In het januari of februari nummer zal het
eindresultaat te zien zijn én zal blijken of ik daar ook nog op sta 😉

Heerlijke hapjes, een drankje, groep 3 die weer terug is van een rondje hardlopen, socializen en posts plaatsen natuurlijk.

En dan is het tijd voor de laatste activiteit van de avond, een DJ workshop verzorgd door DJ school Amsterdam. Nog nooit aan een mengpaneel gezeten, laat staan me op deze wijze te hebben verdiept het gebruik van muziek, en misschien juist daarom interessant om eens te doen, en ik moet zeggen, het is wel gaaf.

Tja en dan komt ook aan deze gezelligheid een eind. Eg tof dat een ieder naast het gave sporthorloge van TomTom nog een pakketje overhandigd krijgt dat een kledingset, de laatste Runners world en het boek 1001 Hardlooptips bevat.
Runners World, TomTom en Nike hartelijk bedankt!!Spark_Black_Large_R2_Cardio_EN

Met betrekking tot de kleding kan ik kort zijn, die zit lekker, ziet er strak uit en is fijn om in te lopen.Spark_Black_Large_B_Cardio

De TomTom Spark Cardio + Music is de meeste complete van de serie. We zijn zelfs zo verwend dat deze ook de Bluetooth headset bevat.SPARK_INUSE_TOWEL
Wat ik alvast met jullie kan delen is het feit dat het sporthorloge licht is, hartslagmeting in de behuizing heeft, éénknops bediening bezit, prima als vrijetijdshorloge te gebruiken is, 3GB schijfruimte bevat om je muziek op te slaan en vanzelfsprekend ook een activity tracker is.

Test
Ik zal hier binnenkort mijn bevindingen met jullie delen.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. sierdje schreef:

    Leuke avond John, verwacht binnenkort wel een dj setje op een feestje van jou natuurlijk

    Like

  2. Arend schreef:

    Tof John, wellicht nieuwe carrière als DJ 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s