Meet UP with the #halfcrazyrunnerscrew

IMG_3681

We maakten het al eerder bekend op onze facebook pagina, Crazies go UP en jij kan erbij zijn!

Help mee de droom van crewie Peter te realiseren door met ons de trappen van de Pyramide bij Austerlitz te beklimmen in combinatie met een route door door de mooie omgeving. En dit op de dag dat Wereld Downsyndroomdag wordt gevierd!

Zoals wij eerder deelden is crewie Peter druk bezig met de crowdfunding voor zijn droom, Lunchroom UP. Een lunchroom met een verhaal, waar ‘Unique People’ als werknemer midden in de samenleving kunnen staan. Wij willen Peter daar bij helpen, maar hebben jullie hulp ook nodig!

Allemaal betalen we elk jaar veel geld om aan de grootste evenementen mee te doen, om te lopen op plaatsen waar we normaal gratis kunnen lopen, dus waarom niet om een mooi doel te steunen? Dit kan door je aan te melden voor dit unieke event! Een unieke locatie (speciale openstelling), je ontvangt een uniek HCR/UP shirt en ontmoet (niet zo uniek) de crazies!

266px-081207_NL_Pyramide_van_Austerlitz

De run is geschikt voor lopers van elk niveau, het is mogelijk verschillende afstanden te lopen. Er zullen diverse rondes gelopen worden met de Pyramide als middelpunt. Dit betekent dat we deze meerdere keren zullen beklimmen. Er kan bij de Pyramide steeds besloten worden nog een ronde mee te lopen of af te haken en alvast wat te drinken en aan de drop/fruit duo’s te beginnen. Dus waar wacht je nog UP?! Meld je nu aan!!

Aanmelden kan t/m 11 maart d.m.v overboeking van € 22,50 op rek.nr. NL28INGB0002879349 t.n.v. A.B. Hilken o.v.v. je voornaam en maat t-shirt (vooraf betalen i.v.m. bestellen van t-shirts).

like-up

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s