Zilveren Sierd

Afgelopen zondag stonden Marleen (verslag) en Sierd namens de halfcrazyrunnerscrew, samen met heel veel andere lopers aan de start van de CPC loop. Vooral voor Sierd bleek dit een memorabele loop te zijn.

Na zijn geweldige prestatie tijdens de Marathon Rotterdam, leek Sierd deze lijn door te trekken naar de Kustmarathon in Zeeland. Maar een paar weken voor die marathon liep hij een vervelende blessure op. De kustmarathon moest hij laten schieten en een tijd van rust en herstel brak aan, voor iedere loper een klote periode.

Die periode ging hij vol discipline in en vocht zich weer terug, tijdens de zevenheuvelenloop zagen we weer de oude Sierd. Een Sierd die niet voluit liep maar wel een toptijd wist neer te zetten, nu wist iedereen dat hij weer vooruit kon kijken. We zagen hem weer als vanouds trainen en de snellere tijden konden niet lang meer op zich wachten.

En toen was daar dus de CPC loop, ook meteen het NK Halve Marathon. Het vorig NK waar Sierd aan meedeed was dus het NK Marathon en daar ging hij met zilver naar huis. We wisten dat Sierd weer in vorm was maar welke tijd we daarbij moeten bedenken wisten we niet. Toen we s’middags een berichtje kregen dat hij een PR had gelopen van 1:14:42, was dat al een super bericht. Maar even later bleek deze tijd ook nog eens goed voor wederom een zilveren medaille. We hadden graag een foto geplaatst met Sierd op het podium, maar net als bij zijn vorige zilveren medaille had Sierd dit niet verwacht en heeft dus niet op het podium gestaan.

We zijn als crew super trots op de prestatie van Sierd, na de periode van zijn blessure is hij super sterk terug gekomen. Al het harde werken en afzien heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Alleen willen we volgende keer wel een mooie foto van Sierd op het podium!!

GEFELICITEERD SIERD!!

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. John schreef:

    Mooie samenvatting van onze zilveren Sierd 😉 Peter.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s