Mud Masters 2.0

 

img_5607

 

Allereerst onze hartelijke dank aan Mud Masters voor de uitnodiging!

Na vorig jaar te zijn uitgenodigd door Mud Masters om naar hun evenement te komen en te ervaren wat zo’n mudrun inhoudt kregen we dit jaar wederom de kans om dit mee te maken. Editie 2015 waren we vertegenwoordigd met enkele Halfcrazyrunners en geloof me dit was zeer goed ontvangen. Nu dus de eer aan anderen die er de eerste keer niet bij konden zijn. We zouden uiteindelijk met 5 mensen gaan en iedereen keek er enorm naar uit om 25 september naar Biddinghuizen te gaan. Arend, Mark, Thomas, Sander en Erik vertegenwoordigde de Halcrazyrunners dit jaar. Na nog wat laatste mailcontact met Saya Seesing van Bobbery Amsterdam die de PR en Media regelt voor Mud Masters konden we onze startbewijzen uitprinten en de tas pakken konden we beginnen aan het modderige avontuur.

img_5579

 

We werden verwacht om 10.00 uur aanwezig te zijn om vervolgens een ontbijtje te eten en na een korte toespraak van de oprichter van de Mud Masters André Skwortsow gingen we van start om 11.30 uur. Het beloofde een geweldige zonnige dag te  worden en dat is altijd fijn als je door het water en modder moet kruipen en klauteren.. Na de id’s om onze enkels te hebben gedaan en de tassen veilig gesteld gingen we het startvak in waar we flink werden opgezweept met luidde muziek en enthousiaste medewerkers die luidkeels schreeuwden door de microfoon.En bam…..weg geschoten waren we. Na 2 meter al over een schutting en na 20 meter de eerste strobalen. We hadden er allemaal enorm zin en hadden allen een lach op ons gezicht en benieuwd naar wat er komen zou. Ieuw nu al water werd er geroepen na 3 minuten onderweg…..en hoe mooi het weer ook was en de zon straalde …Het was KOUD het water…heel klein..uuuuhhhh bedoel heel erg koud… Er zouden 42 hindernissen komen dus genoeg te doen nog. Na het water kwam er al een obstakel waar bleek dat je als team moest fungeren en elkaar nodig had om verder te kunnen. Ook werd er gedacht aan de inwendige mens en kon je je voorzien van vocht en/of vitamienen onderweg.

img_5792img_5793

img_5664

Er volgde tijgeren, monkeybars, touwladders, modderdip, schuine wanden, muurtjes, wateroversteek, banden, nog meer water en tussendoor renden we van de ene naar de andere. En leuk ??, vroegen we aan elkaar en JA was steevast het antwoord……we hadden het echt naar ons zin en genoten ervan. Na wat kleine obstakels en hindernissen kwamen de grotere nu aan bod. De grote zwarte hoge glijbaan als eerste…..en wat was die achteraf gaaf zeg en jammer dat je zo snel beneden was en het laatste stukje wat je nog een extra swiepje gaf om vervolgens in het water te kletsen.

img_5589

 

Daarna door soms bijna niet begaanbare paadjes modder naar het platform 4 meter boven het water om vervolgens naar beneden te vallen in vrije val. Na nog een keer tijgeren en enkele modderpoeltjes en paar laatste muurtjes kwamen we alweer aan het einde. Inmiddels was er al aardig wat publiek en mensen voor de volgende heats aanwezig op het hoofdterrein.

img_5791

img_5788

img_5785

img_5600

Zo wat was dit lekker zeg en niet wetende dat we inmiddels al ruim 2 uur onderweg waren kwamen we over de finish en namen graag ons biertje in ontvangst en ons finisher-shirt.Nu was het zaak ff zoveel mogelijk schoon te spoelen in de buitendouches ( wasstraat ) die er in grote getalen waren. Enigszins opgeschoond sloten we de dag af met lekker drankje in de zon terugkijkend naar een geweldige dag hier in Biddinghuizen bij de Mud Masters 2016. Met een geweldige ervaring rijker gingen we weer richting huis. Hierbij wil de Halfcrazyrunnerscrew  Mud Masters en Saya Seesing van Bobbery Amsterdam bedanken voor een onvergetelijke dag !!! Hopelijk tot volgend jaar….

img_5629

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. John schreef:

  Mooie belevenis mannen, en leuk verslag met toffe foto’s!
  Volgend jaar hopelijk weer een utnodiging en een grotere vertegenwoordiging van hcr.

  Like

 2. Corrie van Berkel schreef:

  het straalt eraf met veel plezier meegedaan allemaal.
  .goed verhaal Erik
  gr Corrie

  Like

 3. Corrie van Berkel schreef:

  ziet er Gezellig uit !!!!!!!! goed verhaal Erik

  Like

 4. Emma schreef:

  Leuk en enthousiaste koppie’s staan op de foto’s , leuk om het verslag te lezen.

  Like

 5. erikbroekmeulen schreef:

  👌🏼 dank je ! 😃

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s