Runfluencers: Endless Summer

Donderdagavond 3 augustus mochten John en ik namens onze crew naar de Runners World Runfluencers avond, met als titel Endless Summer bij Run2Day Rotterdam.
Vooraf wisten we dat Saucony en Speedo aanwezig zouden zijn, maar zoals altijd bleef het verder een verrassing wat er precies ging gebeuren.

Om 18:00 kwamen we aan in Rotterdam, waar al een aantal runfluencers aanwezig waren. Wederom veel bekende gezichten, dus eerst even een rondje gedag zeggen en bijpraten. Ondertussen stonden er al broodjes en salades klaar, zodat we ook de maag konden vullen tijdens het bijkletsen.

Na alle verhalen uitgewisseld te hebben mochten de mannen van Saucony de avond aftrappen. Meteen was duidelijk waarom de titel van deze avond Endless Summer was, de nieuwe zomerse editie van de Saucony Ride 10, Kinvara en Freedom krijgen deze titel mee. De bekende modellen met een mooi waterpatroon op de schoenen, een mooie combinatie met de rest van het programma. We krijgen kort een uitleg over deze nieuwe zomerse schoenen, maar vooral over de Freedom die we op deze avond gaan testen. Voor de heren een zwarte schoen met een waterpatroon zool en voor de dames een witte versie. Een deel van de specificaties kwam voorbij maar vooral het er zelf op lopen laat ons straks ervaren hoe de schoen is.

Na Saucony was het de beurt aan Speedo, ook aan hun de beurt om wat over hun producten te vertellen. Al snel bleek dat we deze producten ook gingen testen, in het buitenbad van het Sportfondsenbad. Ook nu kregen we eerst uitleg over de producten, vooral over de zwembroek/het badpak met core stabilizer. Dit moest allemaal snel gebeuren want we moesten richting het zwembad.

Heel de avond waren de mannen met video en fotocamera aanwezig om geweldige beelden te maken, voor de deur op de Meent mochten we poseren voor de groepsfoto om daarna richting het zwembad te lopen, op de Saucony Freedom. Onderweg was het wederom erg gezellig en werden de ervaringen met de schoen uitgewisseld. Halverwege was het wederom tijd voor wat foto’s, dit keer een actiefoto.

Na twee kilometer waren we al bij de eindbestemming, het Sportfondsenbad. Hier stond oud-Olympiër Bas van Velthoven op ons te wachten, die ons een echte zwemclinic ging geven en dit alles natuurlijk in de spullen van Speedo. Meteen doken we de pashokjes in om de zwemkleding aan te doen en ons richting de kant van het zwembad te begeven. Het was niet koud maar ook niet echt lekker warm, vandaar dat we begonnen met een warming-up. Een aantal oefeningen om ons klaar te stomen voor het koude water, eenmaal in het water was het in het begin wel lekker vooral omdat buiten het water het meer was gaan waaien. We begonnen met de schoolslag, eerst gewoon zoals we hem zelf altijd doen maar steeds na een paar baantjes kregen we tips hoe het beter kan. En de simpele tips werkten echt, een paar kleine dingetjes maken het meteen makkelijker en vooral sneller. Hetzelfde deden we met de borstcrawl, waar ik na een aantal baantjes toch mee moest stoppen omdat mijn schouders dat niet fijn vonden. Bij het uitstappen van het zwembad merkte ik pas goed hoe koud het water was, mijn handen en voeten waren helemaal wit en gevoelloos. Gelukkig konden we ons opwarmen onder een warme douche en na afloop ons weer warm lopen op de weg terug naar Run2Day.

Toen we daar aankwamen stonden er overheerlijke cocktails klaar, verschillende cocktails met en zonder alcohol werden geserveerd door een van de medicijnmannen van de Dokters uit Rotterdam. De “medicijnen” die deze dokters maken zijn erg bijzonder en zeker niet met de doorsnee dranken. Ik wil je graag vertellen waar je ze kan vinden maar helaas het is een geheime bar, als je op google zoekt kan je ze waarschijnlijk wel vinden…. Zeker doen voor een onvergetelijke avond!!

_2SS5392A

Ook deze avond valt weer onder de noemer van een onvergetelijke avond, wederom geweldig georganiseerd door Runners World met een fijn gezelschap.

Runners World, Saucony, Speedo, Dr. Rotterdam en Run2Day bedankt voor deze fijne avond!!

Alle foto’s zijn te vinden op https://www.runnersweb.nl/advertorial/endless-summer-runfluencers-event.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s